Vpis novih članov

 

plakatek splet

Rokometni klub Ajdovščina ima že dolgoletno tradicijo, saj je bil ustanovljen 2. oktobra 1958 in je med najstarejšimi v Sloveniji. Skozi njegovo rokometno šolo je šlo ogromno igralcev iz zgornje Vipavske doline, mnogi med njimi so postali tudi reprezentanti Slovenije v različnih kategorijah.

V novem vodstvu kluba smo se odločili, da klub spet dvignemo na pozicije, kjer je nekoč že bil. To bo pa zelo težka naloga, saj je rokometni klub Ajdovščina krojil vrh slovenskega rokometa tako v članski, kot tudi v mlajših kategorijah.

Seveda to ne gre čez noč, ampak je dolgoročen proces. Zato vabimo mlade nadebudneže, da se nam pridružijo in postanejo del te zgodbe. 

Vizija ki smo si jo zastavili, je, delovati kot sodoben klub z lastno rokometno šolo, ki bo omogočala selekcioniranje in izgradnjo ekipe, ki bo grajena na sodelovanju, a hkrati tudi konkurenci več generacij domačih igralcev. Klub mora tako postati razpoznaven v domačem območju, da ga bodo ljubitelji rokometa in športa nasploh vzeli za svojega.mdc1

Smo klub z zgodovino in ponosom, ki zagovarja vrednote kot so: ekipni duh, borbenost, zanesljivost, vztrajnost, vse pa v duhu medsebojnega spoštovanja soigralcev, tekmecev in ostalih, ki so prisotni v rokometnem športu (sodniki, delegati, navijači...).

Hkrati pa bomo promovirali tudi športni način življenja, kot način za razvoj in socializacijo mladih, ter doseganjevidnih športnih rezultatov. Naše delo razumemo tudi kot koristno za vzgojo in osebnostno rast naših igralcev.

To pa bo mogoče le s sodelovanjem naših trenerjev in vaditeljev, staršev in samih otrok. Naši trenerji so vsi strokovno usposobljeni in licencirani pri Rokometni zvezi Slovenije. Svoje znanje bodo nesebično posredovali mladim igralcem in poskusili iz njih zgraditi vrhunske rokometaše.

 

Zato tudi vabimo mlade nadebudneže, da se nam pridružijo.

 

Omogočili jim bomo:

- treninge s strokovno usposobljenimi in licenciranimi trenerji

- tekme proti nasprotnikom v rokometnih ligah pod okriljem Rokometne zveze Slovenije

- aktivno preživljanje prostega časa

- druženje s svojimi vrstniki in sklepanje novih prijateljstev

 

Za vpis in registracijo sta potrebni dve fotografiji za dokumente in spodnji obrazci, ki jih natisnete, izpolnite ter:

- pošljete po navadni pošti na naslov RK Ajdovščina, Tovarniška cesta 7, P.P. 90, 5270 Ajdovščina

- poskenirate in pošljete po elektronski pošti na naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

- osebno prinesete trenerju v času treningov

 

Treningi za mlajše dečke in mini rokomet so ob ponedeljkih, torkih in petkih ob 15.00 v ŠRC Police, za starejše dečke pa v torek in petek ob 15.00 v ŠRC Police in ob sredah ob 15.00 v dvorani OŠ Dobravlje.

 

Obrazci za nove člane:

Po navodilu Olimpijskega komiteja in Rokometne zveze Slovenije smo pripravili tudi prijavne obrazce za vpis v naš klub. Obrazce dobite na spodnjih povezavah:

 

Obrazec včlanitev v RK Ajdovščina

 

Fair-play izjava Rokometne zveze Slovenije

 

Prijava in odločitev o registraciji RZS

 

Obrazec podatki igralca za Olimpijski komite Slovenije

 

Za več informacij pokličite na 031 833 733 Ines Pergar ali pošljite elektronsko sporočilo na:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

 

Rokometni klub Ajdovščina

 

Plakat SP 32

WithU2

Kontakt

  • Rokometni klub Ajdovščina
  • Tovarniška cesta 7, p.p. 90,
  • 5270 Ajdovščina, Slovenija
  • Tel: +386 41 507 703
  • Fax: +386 5 368 90 39
  • Email:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  •                Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mladi pozor!

slide22

Pridružite se nam !!!