Zamenjava trenerja članske ekipe

Ekipo prevzema Peter Bešir

Uprava RK Ajdovščina in trener članske ekipe Branko Leban sta se v petek 25.01.2019 dogovorila, da sporazumno prekineta sodelovanje. Za dosego cilja, to je obstanek v 1.B rokometni ligi, sta se tako uprava kot tudi trener strinjala, da so potrebne spremembe.
Dejan Hreščak, predsednik RK Ajdovščina:
˝Branku Lebanu se zahvaljujemo za izredno korektnost, njegovo dobro delo in velik prispevek pri uvrstitvi ekipe v 1.B ligo. Branko je legenda našega kluba in prepričani smo, da bomo v prihodnosti še sodelovali. Želimo mu veliko uspeha pri delu v njegovem matičnem klubu na Colu.˝
Ker je nadaljevanje prvenstva pred vrati, je uprava kluba pohitela in za novega trenerja imenovala Petra Beširja. Peter je nekdanji odličen igralec RK Ajdovščine, ima pa tudi že izkušnje z vodenjem ekipe v 1. državni ligi.
˝Petra Beširja dobro poznamo in prepričani smo, da je v danem trenutku tisto, kar ta ekipa potrebuje. Verjamemo, da bo prinesel novo energijo in znal pripraviti in motivirati ekipo za dosego zastavljenega cilja˝, je še dodal predsednik Dejan Hreščak.
Včeraj sta tako stari, kot novi trener skupaj sedela na klopi na prijateljski tekmi, ki so jo ajdovski rokometaši odigrali v Dobravljah proti mladinski ekipi RK Koper. V petek Sinovi burje igrajo že prvo prvenstveno tekmo v letošnjem letu, saj gostujejo v Slovenj Gradcu. Ekipo bo vodil že Peter Bešir. Želimo mu veliko uspeha !
trener fotoprimozbrecelj

Plakat SP 32

WithU2

Kontakt

  • Rokometni klub Ajdovščina
  • Tovarniška cesta 7, p.p. 90,
  • 5270 Ajdovščina, Slovenija
  • Tel: +386 41 507 703
  • Fax: +386 5 368 90 39
  • Email:   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
  •                Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Mladi pozor!

slide22

Pridružite se nam !!!