NA SPOREDU JE PRIMORSKI DERBI

·

·

,

Jutri se na Policah obeta zanimiv rokometni večer, saj v goste prihaja razpoložena ekipa
Izole. Naša ekipa, ki je med tednom pozdravila novo okrepitev pa si želi, da zmaga ostane
doma.

dvorana Police, 12.4.2019

Primorskega derbija proti Izolanom nismo spremljali že več kot štiri leta. Nazadnje so
12.4.2019 bili na Policah boljši Izolani. Ekipa z obale, ki ima trenutno na kontu 10 točk, je zelo dobro odprla sezono. Razen spodrsljaja v Kočevju so ostale tekme večinoma suvereno zmagovali. V Ajdovščino prihajajo s popotnico visoke domače zmage nad Hrastnikom (36-24). Kvalitetno sestavljena prva ekipa, letos okrepljena z dobrim znancem Dimitrijem Mičovičem, točke osvaja predvsem na izkušnje.

Naši »Sinovi burje« gredo v tekmo samozavestno po lepi zmagi v Veliki Nedelji (24-29). Pred tekmo zato v ekipi vlada dobro vzdušje, kar nam je potrdil tudi kapetan Valon Arifi:

V soboto nas čaka derbi z Izolo. Verjamem, da bo tekma zelo zanimiva in napeta do samega konca. RD Izola je ustaljen 1.b ligaš z zelo kvalitetno ekipo, ki se trenutno nahaja na 3. mestu lestvice in nedvomno nas čaka trda tekma. Sami smo prvenstvo začeli zelo dobro z dvema zmagama, na žalost so potem sledili nekoliko slabši rezultati, ampak smo na zadnji tekmi v Veliki Nedelji zopet pokazali več volje in borbenosti in ne dvomim, da bomo proti Izoli s tem nadaljevali. Ob tej priložnosti tudi vabim navijače, da se tekme udeležijo v čim večjem številu ter nam pomagajo pri tem, da ostaneta novi dve točki doma!

Poleg tega smo v klubu ta teden pozdravili novo okrepitev. To je dvajsetletni srb Ilija
Gavrilović
, ki k nam prihaja iz kluba RK Dubočica iz Leskovca. Ilija, ki se je z ekipo že dobro ujel, bo še bolj zaostril konkurenco na zunanjih položajih. Dobrodošel med Sinove burje!

Vsekakor se nam jutri torej obeta lepa rokometna predstava, zato vsi navijači lepo vabljeni
na Police. Igralci obljubljajo borbo do zadnjih moči.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.